Referenser och Sammarbetspartners

Här finner du våra fina samarbetspartners och referenser.

Referenser:

Marvels, Amerikansk Fotball Valhalla 2017:

"Maria är en sällan skådad kreatör med näsa för detaljer och det lilla extra som ger en wow-faktor och skapar merkänsla.  Den perfekta go-känslan i allt från till service och anpassningsförmåga. Inget event är för stort eller för svårt, de skapar solsken vart än de stannar till. Vill du att ditt event ska bli ihågkommet, anlita 2Makesense! Det var en fröjd att få betala den fakturan."

- Jens Carlqist, Cover Consulting

Trevi Revision, inflyttningsevent 2017:

"Att anlita 2makesense var bara så bra. Vi var sent ute med vår inflyttningsfest och Maria fixade ett fantastiskt arrangemang med flygel och sångare som var makalöst bra.

Vi fick en mycket fin service, glatt bemötande och ett fantastiskt engagemang. 2Makesense anlitar vi gärna igen."

-Maria Claesson, Revisor, Trevi Revision


Volvo Bus Audit Mars 2017:

"Att anlita dig och dina medhjälpare gör livet så underbart enkelt . Ni vet vad som gäller man behöver inte beskriva i detalj utan ni bara vet vad vi som beställer vill ha. Restaurangen ni valde för oss synnerligen mitt i prick trevligt prisvärt och lätt åtkomligt. Den underhållningen som ni hade valt, vad kan man säga passade alla åldersgrupper. Förtäringen under våra två dagar i våra lokaler var en ”kioskvältare” från ert rullande kök.
Vi kan inget annat än att säga stort värde för pengarna och stor uppfinningsrikedom som alltid är uppskattat"

Pelle Engelbrektsson
Service Market Director Nordic.
Volvo Bus Corporation 


Volvo BKT konferens i November 2017:

"Som ansvarig från Volvo bussar i detta event så var jag mycket nöjd med M2Makesenses arbete, jag upplever Maria och 2Makesense som otroligt engagerade, välorganiserade samt mycket lätta att sammarbeta med. Jag kan med varm hand rekommendera 2Makesense, vi på Volvo bussar kommer att vara återkommande kunder"

Magnus Björkström
Manager Technical Training Area North, Volvo Buses

maria@2makesen.se

+46 (0) 723 820 222